3x Beste Bench voor Chihuahua en Pomeriaan


Bench-chihuahua-pomeriaan

Heb je een Chihuahua of Pomeriaan en ben je op zoek naar de meest geschikte bench? Dan zit je hier op de juiste plek! Een bench is een handige tool en persoonlijk kan ik niet meer zonder. In dit artikel geef ik je de 3 beste benches voor jouw kleine, lieve viervoeter.

1.      Standaard bench voor Chihuahua of Pomeriaan

61 x 46 x 51 cm

bench voor kleine hond chihuahua teckel jack russel

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Ben je op zoek naar een eenvoudige, betaalbare hondenbench voor je kleine hondje? Dan is deze bench van het merk Topmast onze aanrader. De bench heeft een afmeting van 61 x 46 x 51 cm en is daarmee geschikt voor kleine hondjenrassen.

De bench is gemaakt van metaal met een zwarte coating. Hij heeft een kunststof, uitneembare onderbak. Hierop kun je een kleedje of kussen plaatsen, die er overigens niet bij geleverd wordt.

De bench heeft twee deurtjes, één aan de voorkant en één aan de zijkant. Elk zijn af te sluiten met een stevig schuifslot. Hij is geheel inklapbaar, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Door zijn betaalbare prijs is het ook een goede optie om aan te schaffen voor in een vakantie huis of voor bij de vaste oppas.

Koop deze basic bench hier. 

2.      Beste Heavy-duty bench voor Chihuahua of Pomeriaan

79 x 53 x 61 cm

heavy duty hoge kwaliteit honden bench

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Heb je een hond die angstig of druk is in de bench en probeert uit te breken? Dan is de bovenstaande bench niet geschikt. Je hebt dan een stevige, heavy-duty bench nodig. Want ook kleine hondjes kunnen heel sterk worden als ze in paniek zijn. En je wilt natuurlijk niet dat je hond zich pijn doet bij het uitbreken.

Deze Heavy-duty bench van het merk Duvo+ heeft een afmeting van 79 x 53 x61 cm en is dus net ietsje groter dan de bovengenoemde bench. Ben je bang dat je hond gaat plassen in de kleine ruimte die eventueel over is? Maak er dan een kleine verhoging in met behulp van een doos o.i.d. zodat je hond geen ruimte overhoudt.

De bench is gemaakt van metaal met antraciet/grijs epoxy coating en heeft een kunststof onderplaat. Deze plaat is uitneembaar. De bench is natuurlijk wel een stukje prijziger dan de bovengenoemde, basic optie, maar is dan ook een stuk duurzamer. Extra handig, de bench is voorzien van wieltjes en is hierdoor makkelijk (en zonder schade te maken) te verplaatsen.  

Koop deze heavy-duty bench hier. 

3.      Beste reisbench voor Chihuahua of Pomeriaan

57 x 38 x 38 cm

reisbench kleine hond

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Als je jouw kleine hond meeneemt op reis, of naar de dierenarts, dan zijn de bovenstaande benches niet geschikt. In dit geval kun je beter een reisbench of reismand aanschaffen.

Deze reisbench van het merk Ebi heeft een afmeting van 57 x 38 x 38 cm en is speciaal ontworpen voor katten of kleine honden. De bench is gemaakt van stevig kunststof in een combi van lichtgrijs en donkergrijs.

De bench heeft een deurtje in de voorkant en bovenkant, maar ook het hele bovenste gedeelte kan opengemaakt worden. Met kunststof water- of voerbakje bevestigd aan de voordeur.

De bench is makkelijk schoon te maken, is ruim genoeg voor een Chihuahua of Pomeriaan en klein genoeg om overal neer te zetten. De prijs is zeer betaalbaar.

Koop deze reisbench via Bol.com

Van pup naar volwassen hond in één bench

Het is van belang dat de bench qua afmeting precies goed is. Als je een pup hebt en deze laat slapen in een veel te grote bench, is de kans groot dat hij zijn behoefte gaat doen in het ‘lege stuk’.

Het is absoluut niet nodig om een aparte, kleinere bench voor een pup te kopen. Zet simpelweg een krat of doos op de kop in het lege gedeelte van de bench. Zo verklein je de ruimte en blijft er geen ruimte over voor een plasje of poepje.

Recent Posts