Opvoeding

hond trekt aan riem lijn afleren

Mjin hond trekt aan de lijn! Hoe stop ik dit?

Het is behoorlijk frustrerend als je hond je als een gek over straat sleurt. Ook is een hond aan een strakke lijn niet mij jou, maar vooral met zijn omgeving bezig, waardoor probleemgedrag als uitvallen naar honden of mensen kan ontstaan. Niet trekken aan de lijn is wel zo fijn, zeker als je er deze zomer lekker op uit wilt.

golden retriever in appartement

Kan een Golden Retriever in een appartement?

Of een golden retriever buiten gehouden kan worden is een debat dat eeuwig voor duurt. De één vind dat een hond onderdeel is van het gezin terwijl de ander een hond aanschaft om het huis te bewaken. In dit artikel lees je onze tips.

waarom blaft hond wat te doen

Mijn hond blaf veel, wat kan ik doen?

Een hond die veel blaft is niet alleen vervelend voor jou, maar ook voor je buren. In dit artikel geven we aan wat de oorzaken zijn van overmatig blaffen en wat je er tegen kunt doen.

hond zindelijk maken training

Hoe maak ik mijn hond zindelijk?

In dit artikel geven we je een handige gids waarin we je stap voor stap uitleggen hoe je jouw hond zindelijk maakt. Of het nu een pup is of een oudere hond.

honden ontwormen reden

Help mijn hond plast in huis! Hoe stop ik dit?

Een plassende hond in huis is vervelend voor jou, maar ook voor je hond. In dit artikel leggen we je uit wat de oorzaken zijn van plassen in huis en wat je er aan kunt doen.

puppy apporteren leren

Hoe leer ik mijn hond apporteren?

Door je hond te leren apporteren kun je hem lekker in beweging houden en daarmee fit en gezond. Leren apporteren is niet zo moeilijk als je misschien denkt. In dit artikel leggen we je uit hoe je het stap voor stap doet.

Hoeveel beweging heeft een Golden Retriever nodig?

Je hebt een golden retriever pup in je gezin opgenomen. Maar hoeveel beweging heeft jouw hond eigenlijk nodig? En wat gebeurt er als je Golden Retriever niet genoeg beweging krijgt? Lees snel verder!

hond op kantoor tips

Een hond op kantoor? De voordelen en nadelen!

Vandaag de dag hoor je steeds meer mensen die een hond op kantoor hebben. Misschien ook een idee voor jouw bedrijf. Maar wat zijn de voordelen en nadelen en waar moet je op letten?