Verzorging

wat mogen honden niet eten

Wat mogen honden wel/niet eten?

Sommige producten die wij eten zijn voor honden uit den boze, denk aan honing en chocola. Maar wat mogen honden nu wel en niet eten?

honden teken vlooien middel

Welke spullen moet ik aanschaffen voor een hond?

Je hebt een pup of hondje uit het asiel opgenomen in je gezin. Maar welke producten heb je nu eigenlijk nodig? Welke spullen moet je echt aanschaffen? Lees het in dit artikel.

labradoodle grauw karakter

Help mijn hond heeft vlooien! Wat kan ik doen?

Vlooien zijn niet alleen vervelend voor je hond, ze kunnen jou ook overlast geven. Kortom, de vlooien moeten weg. Wat kun je doen als jouw hond last heeft van vlooien?

labrador puppy

Waarom moet ik mijn hond ontwormen?

Pups worden vaak direct ontwormt door hun fokker. Dat is natuurlijk niet voor niets. Maar waarom is het belangrijk om je hond regelmatig te ontwormen?

puppy steriliseren kap

Wanneer moet ik mijn hond steriliseren?

Je hond steriliseren geeft een aantal voordelen. Zo wordt je hond niet meer loops en voorkom je mogelijk enkele ziektes. Maar wanneer is jouw hond klaar voor sterilisatie?

Wat is het beste voer voor mijn hond?

Brokken, vriesvoer, zacht voer. De opties zijn eindeloos. En dan hebben we het nog niet eens over de vele verschillende merken gehad. In dit artikel lees je onze tips bij het kopen van voer.

Waarom stinkt mijn hond? En hoe stop ik het?

Een hond stink om vele verschillende redenen. De redenen kunnen onschuldig zijn, maar ook duiden op iets ernstigers. Dus waarom stink jouw hond en wat kun je er aan doen?

Hoe kan ik mijn hond helpen afvallen?

Overgewicht is ontzettend slecht voor een hond. Het kan je hond echt een paar levensjaren kosten! Hoog tijd voor je hond om af te vallen. Hoe help jij jouw hond hierbij?

hond depressief gelukkig

Is mijn hond depressief? Wat kan ik doen?

Een depressie is, ook voor honden, erg slecht. Er kunnen vele verschillende redenen zijn voor depressie bij honden. In dit artikel vertellen we je er alles over.

waarom kwijlt mijn hond oorzaak

Help mijn hond kwijlt veel!

De ene hond kwijlt meer dan de ander. Wat zijn de oorzaken en kun je er iets aan doen? Je leest het in dit artikel.

golden retriever bench

Welke bench voor mijn Golden Retriever?

Je hebt een golden retriever in je gezin opgenomen en zoekt een goede bench. In dit artikel vertellen we je wat een goeie bench is voor je pup, of volwassen retriever. Lees snel verder!