7x Leukste Kerst Halsbanden voor je Hond


kerst halsband hond

Kerst is The Most Wonderful Time of the Year. Niet alleen voor jou, maar ook voor je trouwe viervoeter. Maak de feestdagen extra vrolijk met een leuke kerst halsband voor je hond. In dit artikel heb ik de leukste opties op een rijtje gezet!

Frenkiez Halsband met Strik

kerst-halsband-hond-1

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Hoe schattig is deze rode geruite halsband met strik? Deze halsband is niet alleen mooi, maar ook comfortabel en praktisch. Daarnaast kan hij ook na kerst gewoon doorgedragen worden.

De halsband is gemaakt van polyester en dubbel gevoerd, lekker stevig materiaal dus! Hij is volledig verstelbaar en heeft een stevige D-ring waar de riem aan bevestigd kan worden.

Deze kerst halsband is beschikbaar in maat S: 29cm – 39cm 15mm breed, maat M: 33cm – 51cm 20mm breed en maat L: 41cm – 66cm 25mm breed.

Shop deze halsband via Bol.com

Bandana hond Rendier

Kerst halsband hond 6

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Ik ben helemaal fan van deze kerst bandana! Hij is gemaakt van een rode, katoenen stof met rendier en sneeuwvlok print. Perfect voor de kerstdagen!

De bandana is one-size en gaat tot een nekmaat van 67 cm. Hij is dus ongeveer geschikt van maatje Franse bulldog tot maat Duitse dog. Hij kan in de wasmachine gewassen worden.

Shop deze leuke kerst bandana via Bol.com

Bandana hond Kerst sneeuwpop

kerst halsband sneeuwpop hond

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Nog zo’n leuke halsband met kerst print van Bulltastic! Deze halsband is gemaakt van comfortabele, grijze, katoenen stof en is voorzien van een kerstboom en sneeuwpop print. Niet alleen leuk voor kerst, maar voor de hele winter!

De doek is geschikt voor een nekmaat tot 67 cm. Volgens het merk zelf: van maatje Franse Bulldog tot maatje Deense Dog. Kan simpelweg gewassen worden in de wasmachine.

Shop deze vrolijke winter bandana via Bol.com

Honden Bandana – 4 Verschillende kleuren

kerst bandana gekleurd hond

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Dit is een leuke set met 4 verschillende kleuren geruite bandana’s. De rode en groene bandana zijn ontzettend leuk voor kerst. Daarnaast zijn ze alle 4 het hele jaar door te dragen.

De bandana heeft een afmeting van 64 cm bij 45 cm bij 45 cm. Houd er wel rekening mee dat er ruimte over moet blijven om de bandana te knopen. De stof is gemaakt van katoen en kan gewassen worden in de wasmachine. Dit product kan zowel voor grote als kleine honden. Bij kleine hondjes rol je de bovenkant simpelweg op.

Shop deze set bandana’s via Bol.com

Kerst bandana voor kleine hondjes Good Dog

kerst halsband good dog

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Een hele leuke en schattige halsband/bandana voor kleine hondjes. Hij is gemaakt van zachte polyester stof in rood met witte rand. Het product is voorzien van de print “I’ve been a good dog” wat te vertalen is naar “Ik ben een brave hond geweest”.

Hij is makkelijk om te knopen. De bandana heeft een afmeting van 13 x 11 cm en is daarmee geschikt voor kleinere honden zoals: Maltezer, Chihuahua, Terrier, Mopshond, Shih Tzu, King Charles Spaniel en Jack Russel.

Deze bandana kan niet in de wasmachine, maar moet afgenomen worden met een vochtige doek. Het is dus geen product dat jaren meegaat, maar wel heel erg leuk om cadeau te geven voor kerst.

Shop deze kerst halsband via Bol.com

Kerst halsband honden

santa christmas halsband hond

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Dit is denk ik de meest kerst achtige halsband die je kunt vinden. Laat je niet afschrikken door de lage beoordeling dit komt doordat er een foutje in de omschrijving zit. De halsband is namelijk alleen geschikt voor katten en hele kleine hondjes. In de omschrijving staat dat hij elastisch is en “daardoor geschikt voor bijna alle honden”, maar hij rekt blijkbaar niet echt.

Houd er dus ook rekening mee dat hij dus ook niet mee rekt als je hond wel klein is en een dunne nek heeft, maar wel een grotere of bredere kop heeft.  

Voor kleine hondjes is deze halsband echter helemaal perfect! De halsband heeft een maat tot 25 cm. Hij is gemaakt van een zachte, polyester stof in rood met wit en is voorzien van gouden belletjes.

Shop het product via Bol.com

LED Honden Halsband – Rood

led halsband rood kerst

Klik hier voor de meest recente prijs op Bol.com

Dit is een hele eenvoudige halsband die niet alleen geschikt is om veilig buiten met je hond te lopen in het donker, maar ook leuk is voor de kerstdagen!

De oplaadbare halsband heeft rode LED verlichting. Lekker opvallend en kerstig. Hij is op maat te maken en daardoor een afmeting van  20 – 75 cm. Je kunt de LED lampjes aan zetten, maar ook op knipperlicht stand zetten. De halsband is ook verkrijgbaar in groen.

Shop deze LED halsband via Bol.com

Nu heb je een vro-ho-holijke lijst met kerst halsbandjes en bandana’s voor je hond. Alvast hele vrolijke en fijne feestdagen gewenst!

Recent Posts